Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 30 common:people_all_forms

З 26.11. по 30.11.2018 в навчальному закладі відбувся тиждень німецької мови.

Date: 5 грудня 2018 о 09:36, Refreshed 5 грудня 2018 о 10:06
488 views

Його керівник Палій Наталія Юріївна протягом тижня проводила різноманітні конкурси, вікторини, змагання, виховні заходи. Участь приймали учні всіх класів, у яких вивчається німецька мова

У понеділок тиждень розпочався загальношкільною лінійкою, на якій учні ознайомилися з планом роботи, а п’ятикласники читали поезії німецькою мовою. До тижня німецької мови учні брали також участь в конкурсі стінгазет, серед яких було визначено місця: І місце - 9 клас, ІІ місце – 8 клас.

вівторок наймолодші школярі готували ілюстрації за мотивами німецьких казок. Впродовж тижня діяла виставка малюнків «У світі німецьких казок». Найкращими було визначено роботи учнів 5-А класу.

  

Ігри, творчі завдання, оригінальної форми, інсценізації з інтелектуальними запитаннями, підвищують активність учнів, а також, стимулюють позитивні емоції, що сприятливо розвивають зацікавленість іноземною мовою як предметом. З метою розвитку пізнавального інтересу до символіки, національних свят і визначних пам’яток архітектури країн Європи, вчитель німецької мови провела для учнів 9 класу країнознавчу вікторину.

 Учні шостих класів показували свої знання у мовній вікторині «Розумники та розумниці». А дев’ятикласники проявили себе справжніми ерудитами у країнознавчій вікторині з предмету.

Оскільки в країнах Європи зараз передріздвяний час, то й наші учні мали нагоду розучити німецькі різдвяні пісні, познайомитися з традиціями святкування в Німеччині. А учні п’ятих класів лише знайомилися з поняттями Advent, Weihnachten, Silvester на тематичних уроках «Перед Різдвом». Для семикласників у середу було проведено тематичний урок-змагання «Weihnachten» за участю двох команд, на якому вони продемонстрували свої знання зі культурних реалій країни. Найактивнішими виявилися Медвідь М., ОсецькиЙ Г., Іваненко Р., Люлька В., Олефіренко А. В результаті змагання обидві команди зрівняли кількість балів.

Але найяскравішою подією була виставка різдвяних календарів - Adventskalender. Такий календар традиційно виготовляють або купують в Німеччині і він має 24 дверці, в кожній заховані солодощі чи подарунки.  У четвер наші учні шостих класів також виготовили такі календарі. Їхній фантазії і креативу не було меж. Найяскравішими зразкоми виявились роботи Клімової Сніжани (І місце), Іващенка Дмитра та Авдотьєвої Маргарити (ІІ місце), Кривошиї Анастасії (ІІІ місце).

Восьмикласники взяли участь у конкурсі на кращого перекладача-синхроніста. 

А на завершення тижня учні 7 класу захищали проекти по темі «Їжа» та разом з учнями 5-6 класів переглядали відеофільм «Кельнський фестиваль».

За цей тиждень учні ближче познайомилися з культурою та традиціями Німеччини, поглибили свої знання лексики та граматики.

Уроки іноземної мови несуть не лише навчальну мету, а й розвивальну: тренують пам’ять, розвивають світогляд, знайомлять з іншою культурою. Дуже важливо, щоб дитина бачила, що ця мова – засіб спілкування багатьох людей, а не тільки предмет у школі.

 Щира подяка всім учням закладу за участь у тижні німецької мови! 

Comments:
Only authorized users can leave comments.